Alting samlet under ét tag

Egen tengestue og arkitekter

Når det kommer til byggeri, så har vi valgt at tilbyde totalentreprise. Det betyder, at vi har alt, vi kan, samlet under ét tag, så hele din proces er et samarbejde. Ved Naturbolig bygger vi huse, og tegnestuen Det Levende Hus designer dem efter japanske og danske arkitektoniske trends. Vores tegnestue befinder sig i Skanderborg, og her tegner og designer vi huse til hele området inklusive Aarhus, Odder og Silkeborg.

Vores tegnestue

Har du særlige ønsker?

Når du bestiller et hus ved os, så er du selv med til at vælge størrelse og antal af rum. Det er vigtigt for os, at du får lige det hus, som passer til dine behov, så du ikke fortryder efter, vi er færdige.

Træhuse direkte fra egen tegnestue

En af fordelene ved, at vi har egen tegnestue, er, at processen er et større samarbejde mellem dig og flere aktører.

Det er nemt at lave ændringer i planerne, da det hele aftales, planlægges og udføres internt, hvis du kommer i tanke om nye ønsker.

​Vores tegnestue designer de smukkeste træhuse, der kan fungere som både huse til helårsbrug og sommerhuse. Fælles for dem er, at de er fremstillet af klimavenlige naturmaterialer, og dette er tænkt ind fra første streg i tegninger og planer.

Læs mere om vores træhuse →

Kontakt os​

Indhent et tilbud på dit projekt

Kontakt os allerede i dag for en snak og et godt tilbud på dit klimavenlige drømmehus. Tegnestuen sidder klar til at hjælpe med at få dine drømme til at blive til virkelighed.

Har du spørgsmål eller ​ønsker

du at høre nærmere?

​Ring til os mellem kl. 9 og 16 på alle hverdage.

Kontakt​oplysninger

Naturbolig ApS

Vestermarken 3 f,

​8660 Skanderborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 20 80 69 14

Om ​firmaet

Naturbolig har haft egen tegnestue og været byggefirma, som har eksisteret siden 2013. Vi besidder en række tværfaglige kompetencer indenfor bygge- og anlægsbranchen.