SPILLEREGLER

Hvad må man ikke gøre?

I alle bolig er der spilleregler, som gør at man ikke ødelægger eller modarbejder huset og vi har i processen med at skabe en miljøvenlig og fleksibel bolig, skabt nogle spilleregler som er med til at beskytte de forskellige kvaliteter i husene, så boligen ikke ender som et almindeligt hus og idéen bag husene går tabt.

Vi ser ikke disse regler som begrænsninger, men som en vejledning for kunden.

Der er i husene brugt et minimalt brug af materiale som udleder store mængder Co2, så der er derfor ikke brugt beton, teglsten eller mursten pga. miljøhensyn. Det er er defor ikke muligt, at få leveret mursten, teglsten eller fliser til huset af os.

Indvendigt er det derfor også begrænset, hvordan og hvor man kan bruge fliser. Der findes f.eks. på markedet andre og mere miljøvenlige løsninger som har de samme eller bedre egenskaber end fliser. Disse løsninger hjælper Det Levende Hus gerne med at vejlede omkring.

Alle føringsveje i husene af el, vand, afløb og gulvvarme har en opbygning som f.eks. gør at ens indretning skal fastgøres på den korrekte måde, men det ikke anderledes end hvad man skal gøre i et almindeligt gulv med gulvvarme.

Ved de to gavle er der også via to loftlemme adgang til to uisolerede loftrum som kan efterisoleres.

Skovhuset findes i tre standardudgaver på enten 94, 121 eller 148 kvm. men det er også muligt at justere størrelsen efter modulmålet som ligger i huset og gøre huset mindre eller større.

Skovhuset kan fungere som både et helårshus og et sommerhus.

Huset er også velegnet til bofælleskaber.

FIRMAOPLYSNINGER​

Naturbolig ApS

Borgmesterskoven 6,
8660 Skanderborg

Telefon: +45 53 50 05 92
ce@naturbolig.com

Telefontid: 9-16 alle hverdage

OM OS

Naturbolig har haft egen tegnestue og været byggefirma, som har eksisteret siden 2013. Vi besidder en række tværfaglige kompetencer indenfor bygge- og anlægsbranchen.

MODTAG TILBUD

Kontakt os i dag!

53 50 05 92

Book en uforpligtende aftale.


CVR 42962023

© Copyright – All rights reserved.

Til top