Miljø

Hvilke materialer er der i husene? 

Vores huse er bygget af præfabrikerede vægge, tag og gulvelementer i træ. Disse elementer bliver produceret i Danmark af bæredygtige materialer.

Disse præfabrikerede elementer sikrer en kontrolleret byggeprocess som ikke er påvirket af vejrlig, sikre en høj kvalitet og gør det er hurtigt at opføre og lukke et hus.

Alle udvalgte materialer i husene er valgt ud fra om de udsender mindst mulig Co2, er miljømærket, har en lang levetid eller kan genanvendes. Der er derfor ikke brugt beton, teglsten eller mursten i vores byggerier, da de udsender for meget Co2 i deres produktion og sand til byggeriet er ved at være en ressource som vi er ved at løbe tør for på jorden.

Vores huse er derfor træhuse der lagrer Co2 og det er en ressource som kan dyrkes miljøvenligt og holde i mange årtier, hvis de anvendes og vedligeholdes korrekt.

Vores huse kan “ånde” og indeholder f.eks. ikke plastik som dampspærre og vi bruger papirisolering i væggene.

For yderligere at sikre et sundt indeklima bruger vi kun Ventilationsvinduet og deres Living Better løsning i vores huse. Denne samlede løsning sikrer et sundt indeklima og et lavt energiforbrug uden brug af dyre ventilationsanlæg med høje driftsudgifter. Vores huse er derfor sunde at opholde sig i og indeholder ikke skadelige kemikalier.

Indvendigt er der også er fokus på en god akustik, da det er med til at højne kvaliteten for hvor man opholder sig og hvordan boligerne kan bruges. Husets yderste klimaskærm er beklædt med forskellige materialer som f.eks. Svanemærket ThermoWood, men det er også muligt at tilkøbe andre træoverflader til husene som f.eks. Cedertræ eller Thermoask.

Det er også muligt, at få kork på facader og tag, hvilket er et 100% naturprodukt der høstes og som er vedligeholdelsesvenligt og modstandsdygtig overfor bl.a. fugt, alger og svamp. Perfekt til det danske klima og det har en lang levetid, hvorefter det kan genanvendes igen.

Aluminium er også en mulighed på facader og tag. Dette materiale kræver ingen vedligehold og har en lang levetid, hvor det efter endt brug kan genanvendes.

Oveni har vi også en arkitektur som har mange forskellige arkitektoniske kvaliteter, som er et vigtigt parameter for om et hus holder længe, da det afgør om et hus bliver bevaret og brugt i mange årtier.

Vores fleksible indretning er også med til at sikre en lang levetid for det samlede hus, da indretningen altid kan tilpasse sig efter ens behov eller en ny køber.

Prisen på vores huse er også er afgørende for at de er tilgængelig for så stor en gruppe som muligt, så den samlede påvirkning af vores huse er med til at nedbringe vores forbrug af Co2 og andre ressourcer som påvirker vores planet.

Samlet set er vores huse tegnet og konstrueret på en bæredygtig måde som sikrer en lang levetid og vil efter endt brug, enten blive genanvendt eller bortskaffes uden at det ødelægger vores miljø.

FIRMAOPLYSNINGER​

Naturbolig ApS

Borgmesterskoven 6,
8660 Skanderborg

Telefon: +45 53 50 05 92
ce@naturbolig.com

Telefontid: 9-16 alle hverdage

OM OS

Naturbolig har haft egen tegnestue og været byggefirma, som har eksisteret siden 2013. Vi besidder en række tværfaglige kompetencer indenfor bygge- og anlægsbranchen.

MODTAG TILBUD

Kontakt os i dag!

53 50 05 92

Book en uforpligtende aftale.


CVR 42962023

© Copyright – All rights reserved.

Til top