Skip to main content

Fortæl os om dit projekt og vi hjælper dig videre

Fortæl os om dit projekt og vi hjælper dig videre

ARKITEKTUR

Hvorfor ser vores huse sådan ud?

I vores arkitektur bruger vi flere synlige referencer til japansk arkitektur i husene, som når du træder ind i huset, bruger vi en “Fume-ishi” eller en traditionel japansk trædesten til at føre dig op til en “Engawa” som er en overdækket veranda på japansk.

Engawaen er skabt af store tage med store udhæng, der skaber store overdækkede verandaarealer og tilføjer et ekstra lag eller filter mellem interiør og eksteriør og gør det muligt for dig at nyde udendørssæsonerne længere.

De store udhæng beskytter også vinduerne og facaderne og får dem til at holde længe og beskytter bygningen mod overophedning.

Rundt om huset er der placeret flere skodder lavet af trælameller. Disser hedder “Amado” på japansk. Disse skodder har både en statisk funktion, men filtrerer også dagslys og vind.

Husene er også hævet fra jorden for at beskytte træbygningen mod fugt og fjerne brugen af beton. Denne konstruktion giver os også mere kreativ frihed indeni, fordi vores installationer ikke er støbt og fastgjort i beton.

Interiøret er også inspireret af både traditionel og moderne japansk arkitektur, ved at skabe et fleksibelt interiør, der kan tilpasse sig dine behov, men det giver dig også mere kreativ frihed til at skabe et personligt interiør, der bliver en scenografi for dit liv. Denne fleksible indretning får også dit hus til at holde længere, fordi det altid kan tilpasses efter dine eller en ny ejers behov.